Tafel-versier-kit

Alle ingrediënten voor een feestelijk aangeklede tafel bij elkaar in een mooie box. Zo maak je het je klanten wel heel gemakkelijk om uit te pakken met de feestdagen!

De tafel-versier-kit is eenvoudig te maken. Je moet wel op tijd beginnen met de voorbereiding. Zet allereerst een eettafel in de winkel. Dek deze alsof er elk moment gasten binnen kunnen komen. Versier vervolgens de tafel met bloemen: maak bundeltjes van Hyacint en Veronica en zet deze in glazen flesvaasjes. Schrijf naamkaartjes en bind deze met touw rondom de vaasjes. Vul ook kleine lage vaasjes met witte ranonkels. Versier de tafel verder met grijs-groene bladmaterialen.

Op bestelling

Maak klanten duidelijk dat ze een tafel-versier-kit kunnen bestellen om thuis net zo’n sfeer te creëren. In de tafel-versier-kit zitten alle benodigdheden (uitgezonderd servies en bestek). Vergeet niet te vragen hoeveel personen er worden verwacht, in verband met het aantal vaasjes en naamkaartjes. Zodra de bestellingen binnen zijn, kun je de kits op maat samenstellen – zonder bloemen! Vlak voor de feestdagen kunnen klanten hun bestelling ophalen; voeg de bloemen op het laatste moment toe.

Inspiratie

De tafel-versier-kit is geïnspireerd op het boek ’22 out of the vase ideas to increase global consumption of cut flowers’ van het Israëlische kwekerscollectief Aviv Flowers. Blader hier door het boek.

 

 

TAFEL-VERSIER-KIT

Bloemenlijst:

  • Eucalyptus
  • Hyacint
  • Muscari
  • Ranonkel
  • Senecio cineraria ‘Star Dust’
  • Veronica

Deel jouw eigen, mooie boeket met ons via…

Facebook

Download

De mooiste foto’s en sfeervolle posters.

Download