Zoek jouw favoriete seizoensbloem

Kom ook naar de Pioenen #fandag!

Wie is er niet dol op Pioenen? Daarom organiseert 365 dagen bloemen de Pioenen #fandag

Op de #fandag ontmoet je kwekers, veredelaars en andere echte liefhebbers van Pioenen. Je kunt aan meer dan 100 bloeiende variëteiten voelen en ruiken. Je krijgt tips van specialisten en je hoort meer over het intensieve traject van veredeling. Het is tevens de kans voor het stellen van vragen, dus wat heb jij altijd al willen weten over Pioenen.

Wees er snel bij
De #fandag vindt plaats op dinsdag 13 juni a.s. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen – je kunt jouw voorkeur aangeven – Maasdijk of Lisse. Wees er wel snel bij, want het aantal plekken is beperkt (max. 15 deelnemers).

Het programma start om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De #fandag is kosteloos en alleen bestemd voor bloemisten. Meld je aan via onderstaand contactformulier, vermeld jouw contactgegevens en de voorkeurslocatie: Maasdijk of Lisse.

Ervaar pioenen net zoals superfan Manfred Hoffman. Hij is al van jongs af aan dol op Pioenen.

“De Pioen is een prachtige, rijke bloem. Ik vind het fijn om mijn klanten Pioenen in verschillende kleuren en vormen aan te kunnen bieden. Veel soorten geuren ook heerlijk: sluit je ogen, ruik en geniet!”