Zoek jouw favoriete seizoensbloem

DOE MEE – VIER BURENDAG IN JOUW WINKEL

Goede buren zijn goud waard. Op Burendag – zaterdag 28 september 2019 – is het moment om ze te bedanken, met een mooi boeket natuurlijk. “Mensen dichter bij elkaar brengen en buurten socialer en leuker maken.” dat is het idee achter Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Haak jij ook in op dit bijzondere geefmoment?

Wij geven vijf tips waarmee jij extra uit kunt pakken op de winkelvloer en de buurt in bloei kunt zetten. Het organiseren van een buurtfeest is nog nooit zo makkelijk geweest: 

1. Maak speciale Burendag boeketten

Combineer vrolijk gekleurde nazomerbloemen als Dahlia, Aster, Ridderspoor en Monarda met de mooiste materialen van de herfst zoals bessen, bottels, zaaddozen en siergrassen. 

2. Bloemen verbinden

Denk behalve aan de gulle gaven van de herfst, ook eens aan het toevoegen van een bloem als Alstroemeria. Die kent niet alleen een bijpassende symboliek (vriendschap) maar is ook nog eens jaarrond verkrijgbaar. 

3. Wij-boffen-met-zulke-fijne-buren-boeket

Laat je Burendag specials extra opvallen door de boeketten een opvallende naam te geven. Bijvoorbeeld een “Fijn-dat-je-altijd-mijn-stoepje-veegt-boeket” of een “Zand-erover-en-klaar-boeket”. Schrijf het op een bloemensteker, of laat er boeketkaartjes van maken. 

4. Download en deel

In onze shop kun je gratis afbeeldingen en posters downloaden om het extra feestelijk te maken in jouw winkel. Deel de foto’s ook via jouw social media kanalen en inspireer klanten om hun buur op deze speciale dag eens extra in de bloemen te zetten.  

5. Verwelkom nieuwe buren

Bel zelf ook aan bij nieuwe buren of buren die je nog niet kent en trakteer ze op een mooi boeket, of nodig ze uit in de winkel. Dat wordt zeker gewaardeerd. Op deze manier leer je jouw winkelomgeving nog beter kennen.

Download

De mooiste foto’s en sfeervolle posters.

Download

Ontvang elke maand seizoens inspiratie in jouw mailbox.

Meld je aan.

Nieuwsbrief